liverpool ställ barn 34340

fenerbahce tröja 55582

6 years ago.

Målet kom i stopp i första halvlek för att jämna ut matchen till 1 och Ronald Araujo gjorde mål strax efter paus för att ge Barcelona en ledning. united tröja

Getafe vann 2-0 på Athletic Bilbao för att stiga till trea, gå före Sevilla som gjorde 1-1 oavgjort hemma med Alaves.

Fati fick sitt rekordstöd vid 17 års ålder, 94 dagar. Det slog det tidigare märket som fastställdes av dåvarande Malaga -anfallaren Juan Miguel Jimenez 2010 vid 17 år, 115 dagar.

Det beslutet nåddes i ett möte förra helgen mellan Spaniens nationella idrottsråd, Royal Spanish Football Federation och La Liga.

Titta på detta pass-out-of-the-boot-pass från Messi för att skicka Dest i rutan för hans assist till Braithwaite. Messi slutade med 11 skott – sju på målet – med fyra nyckelpasseringar bland sina 112 drag. Han är bra.

De enskilda grejerna är trevliga men Diego Simeone kommer att le ännu större när Atletico Madrid vann en uppgörelse med Real Sociedad för att flytta ensam ovanpå bordet. mbappe tröja psg

Barca, eget tryck på fotbollströjor som budde på en tredje rad i rad i La Liga, ledde Real med två poäng när säsongen blev uppskjuten.